Thuis

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Bedrijfsprofiel

De Industrieco. van Xiamenhuli Fengyi, Ltd in 1997 wordt gevestigd is zich een onderneming in China dat in de productie van Plastic zakken specialiseert, vastklampt zich film en Alumnium-folie die. In de afgelopen jaren, heeft Fengyi grote inspanningen bij systeem voor kwaliteitscontrole de bevordering gedaan. Nu is Fengyi goed - gekend in Xiamen als één van het leiden en professionele fabrikanten op dit gebied, dat zijn eigen fabriek en ervaren technici heeft. Zijn producten zijn wijd uitgevoerd naar vele landen met inbegrip van Australië, Janpan en Noord-Amerika etc…. Onze hoofdproducten omvatten: (1) de zak van de huishoudenritssluiting, Resealable sandwichzak/van de Diepvriezerzak de zak van /Snack/van de Opslagzak zak van de de zak (2) Industriële ritssluiting van /Ecoration, Geneeskundezak/Industriële verpakkingszak/Samengestelde zak (3) klampt zich film/omslag (4) Aluminiumfolie vast.

 

Ons bedrijf wordt gevestigd in Huli-district, Xiamen-stad die een zeer beroemde mooie kuststad in Zuiden van China is, naast wij is met geschikt vervoer: ongeveer twintig minuten aan de Internationale Luchthaven en één uur aan de Xiamen-zeehaven.
Momenteel heeft ons bedrijf meer dan 300 arbeiders, zijn 80 van hen beroeps. Wij bedragen dekking een gebied van ongeveer 8500㎡, met inbegrip van 500㎡ bureaugebied en workshops 8000㎡.
Ons bedrijf concentreert zich altijd bij Solidariteit, Eerlijkheid, Innovatie en de Ontwikkeling, en wij zijn goedgekeurd door de certificaten van FDA, BSCI, QS, ISO9001-2008, ROHS, SGS, BEREIK.

 

Ons bedrijf streeft:

krachtens stabiele productkwaliteit, redelijke prijs en de kwaliteitsdienst om de betrouwbaarste partnerpartners te worden.

 

Als om het even welke punten uw rente zijn, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij zullen u onze concurrerende citaten geven en zullen ons beste aan uw vereiste doen voldoen. Wij beloven u de superieure kwaliteit met concurrerende prijs.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

1997--De Industrieco. van Xiamenfengyi, Ltd werd opgericht
2003--Begon uit te voeren
2009--Om een gouden lid van Alibaba-leverancier in China te zijn
2010--Begon om eerlijke overzee, zoals Italië, de V.S., Duitsland, Netherland, Rusland enz. bij te wonen
2011--FDA, GMC, ROHS, EPIcertification werd goedgekeurd
2012--productielijn 12 werd geïntroduceerd
2013--Om een lid van Europa PLMA (de Privé Vereniging van Etiketvervaardiging) te zijn
2014--De bewogen aan nieuwe fabriek, vergroot onze productie, capaciteitsbereik aan 450ton/month
ISO22000approved
Het de uitvoervolume was meer dan 15.000.000 USD/year
2015--Betaal belang aan e-commercezaken

 

Als om het even welke punten uw rente zijn, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij zullen u onze concurrerende citaten geven en zullen ons beste aan uw vereiste doen voldoen. Wij beloven u de superieure kwaliteit met concurrerende prijs.

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Wrapok

Aantal werknemers : 260~300

Jaarlijkse omzet : 10 Million-15Million

Opgericht Jaar : 1996

Export pct : 80% - 90%