Thuis

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Fabrieksreis

Klantenoverzichten
Dank u voor uw nadenkende dienst, oprecht hoop dat onze zaken meer en meer komen. Dank u in elk geval voor uw steun!

—— Hoed Johnson

Beste Rebecca, Onze klant koppelt is goed terug! Dank u voordien voor uw prachtige dienst, bent u professioneel. Ik zal met u blijven samenwerken!

—— Gary Rosenfeld

Zeer goede kwaliteit. Dank voor de goede dienst en snelle levering.

—— Erica

De zaken zijn goed geweest. Ik heb de eerste partij gedrukte zakken verkocht en iedereen houdt van hen werkelijk. Zij verkopen goed!

—— SUZETTE B

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  In Fengyi, zullen wij uw volumeorde op onze 12 productielijnen voltooien. De productiemachines worden ingevoerd uit Duitsland om u kwaliteit productie te waarborgen. De maandelijkse output bedraagt momenteel 150-200 ton verzegelbare zakken. Wij verkrijgen grondstoffen van ongeveer 15 leveranciers op lange termijn, vertrouwde op. En aangezien onze verhouding met veel van deze leveranciers minstens negen jaar teruggaat, kunt u rusten verzekerd van snelle levering en de flexibiliteit om speciale verzoeken aan te passen. Het bedrijf zal onophoudelijk verbeteren en vernieuwen, zal klantenvertrouwen en steun, voor een groter aandeel van de markt streven verbeteren, die tot nieuwe klanten leiden een win-win situatie. Uw tevredenheid - is onze life-long achtervolging!

   

  Productielijn:

   

  Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

   

  Als om het even welke punten uw rente zijn, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij zullen u onze concurrerende citaten geven en zullen ons beste aan uw vereiste doen voldoen. Wij beloven u de superieure kwaliteit met concurrerende prijs.

 • OEM / ODM

  Wij kunnen ontwerpen volgens uw vereisten of ideeën binnen drie dagen ontwikkelen. Wij voorzien u van steekproeven in één week en leveren uw orden in enkel twee weken. U kunt kiezen welke milieuvriendelijke materialen u voor uw zakken zou willen gebruiken.

   

  Werk met u om vruchtbare resultaten te bereiken!

Contactgegevens
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Contactpersoon: Ms.

Tel.: 86-592

Fax: 86-0592

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)